Powered By Blogger

duminică, 22 decembrie 2013

Din inima.... pentru alte inimi

Sunt momente dificile in vietile fiecaruia dintre noi.Poate mai multe pentru unii decat pentru altii.Sunt insa si momente in care putem fi cei care fac diferenta,cei care demonstreaza ca umanul si nu egocentrismul este calitatea principala a romanului de rand.
Putem fi cei care iau atitudine si fac ceva concret.Noi,cei putini si simpli,putem demonstra ca nu sunt la fel cu cei care stiu doar sa se lamenteze ca nu mai exista umanitate si ca oamenii au uitat sa daruiasca sincer si sa-i iubeasca neconditionat pe cei din jurul lor.
Asociatia Egali cu voi este o organizatie neguvernamentala umanitara si de caritate,neconditionata politic,de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati fizice,psihice si sociale si a altor categorii de persoane aflate aflate in dificultate.
Prin aceasta postare nu va cer sa aduceti zambete pentru ca ne aflam in perioada sarbatorilor de iarna ci va provoc,pe fiecare in parte,sa descoperiti cat uman mai exista in voi...nepasarea este lucrul care ne indeparteaza de adevaratele valori ale vietii si convietuirii sociale iar indiferenta denota gradul de micsorare al sufletului.
Nu vreau ca donatia voastra sa fie pentru iertarea pacatelor sau pentru a arata cat de altruisti sunteti...vreau sa o faceti pentru ca asta simtiti...sa fie o dorinta personala fara implicarea altor cauze.


Va provoc sa fiti umani!

Contul unde se poti face o donatie este acesta:  RO91BRDE170SV0252431170 ( dupa SV este cifra 0 nu litera O)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine