Powered By Blogger

joi, 19 septembrie 2013

Furtuna

quotes about music



 Daca nu ar fi ingerii...Dumnezeu nu ar putea sa ne zambeasca,l-ar ajunge plictiseala la un moment dat si ar invalui pamantul intr-o furtuna calda de stele.
Pacatul omului de rand este ca plange inutil din motive absurd de neinsemnate...nu stiu cine i-a spus ca rasul prelungeste viata iar plansul o lungeste si mai mult.
Am citit undeva ca daca nu ar exista visul nemuririi omul ar disparea complet...fara frica de Dumnezeu am fi animale fara cusca si poate s-ar indura cineva sa ne dea delete.
Pacatul ne face sa fim atat de iubiti de catre divin dar cainta este apogeul smereniei sufletesti.
Fara Dumnezeu ateii ar face crima legala iar visul ar devenie o utopie.

2 comentarii:

  1. Am ajuns la blogul tau in conditii ciudate , urmarind pe cineva , nu pot spune ,si am tras de atunci concluzia : desi persoana ta nu ma incanta , gandurile tale sunt deosebite .Superlativ de deosebite .
    Desi suferinta ti se citeste in randuri , si cred ca , chiar ea este sursa cuvintelor superbe , iti doresc sa ai parte de multa bucurie si lumina in viata ta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru urari si pentru aprecieri.
      Intamplarile aduc intotdeauna oamenii mai aproape iar daca aceasta suferinta interioara face ca acest blog sa fie atat de apreciat atunci nu cred ca trebuie sa renunt la ea.

      Ștergere

Despre mine